Rennes: kapós lett a válogatott játékos, orosz csapatok vinnék

Vágólapra másolva!
2013.01.21. 16:19
Kapós lett Yann M'Vila, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Rennes középpályása. A 22 esztendős futballistát Angliába és Oroszországban csábítják, sajtóhírek szerint utóbbi lehet a célállomás, egészen pontosan a Rubin Kazany.

Valószínűleg vasárnap játszotta utolsó meccsét – a Bastia elleni hazai bajnokin – M'Vila a Rennes színeiben, hiszen a héten minden bizonnyal klubot vált. A L'Équipe információi szerint az angol QPR és a Fulham is szeretné soraiban tudni, ám az orosz élvonalbeli Zenit és Rubin Kazany is szívesen látná a francia válogatott védekező középpályását.

A francia napilap szerint a Rubin Kazany 11.5 millió eurót ajánlott a M'Viláért, amivel a QPR és a Fulham sem tudja felvenni a versenyt – a Rennes egyébként úgy számolt, hogy kb. 1.5 millió euró folyik be a 22 éves futballista eladásából.

A 2008-as és 2009-es orosz bajnok négyéves szerződést kínál M'Vilának, aki négymillió eurót vághat zsebre, ha elfogadja az ajánlatot. Van azonban egy kis bökkenő: a Rubin Kazany ki van zárva az átigazolásokból, ami ellen a héten fellebbez majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik