R. Carlos: Szívesen átigazolnám C. Ronaldót

Vágólapra másolva!
2011.10.06. 18:35
null
Roberto Carlos próbálja megtanulni az edzői fogásokat (Fotó: fc-anji.ru)
Roberto Carlos továbbra is nagy népszerűségnek örvend Spanyolországban: a Real Madrid korábbi futballistája egy spanyol televíziós műsorban beszélt José Mourinhóról, a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskaláról, és arról, hogy Xavinak Aranylabdát adna.

Roberto Carlos hűen önmagához jó hangulatban nyilatkozott egy televíziós showműsorban, amelyben az Anzsi nemrég kinevezett játékos-edzője elmondta, szívesen szerződtetné Cristiano Ronaldót.

„Beszéltem Neymarral, és ha a Real Madrid vagy a Barcelona nem igazolja át, akkor majd mi megtesszük. Cristiano Ronaldót is szívesen átigazolnám, és egy nagy edzőt is jó lenne szerződtetni" – mondta nevetve Roberto Carlos a Punto Pelota nevű spanyol televíziós műsorban.

AZ ANZSI LECSAPNA TÉVEZRE

Lapértesülések szerint az Anzsi Mahacskala lecsapna Carlos Tévezre, aki kegyvesztetté vált a Manchester Citynél.

 

A Tvoi Den napilap úgy tudja, a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató klubnak jó esélye van arra, hogy szerződtesse az argentin támadót, aki a múlt héten komoly összetűzésbe keveredett Roberto Mancinivel, a City menedzserével, amiért felfüggesztették.

„Nem csak Mourinho megszerzése volt a célunk. Megpróbáltunk számos tapasztalt szakemberrel beszélni. Az Anzsiból olyan klubot szeretnénk csinálni, mint a Real vagy a Barca. Megvan a lehetőségünk arra, hogy erős csapatot építsünk, jobbak vagyunk, mint a nagy orosz együttesek, és ezt komolyan mondom" – tette hozzá a brazil.

„Samuel Eto'o madridista, aki nagyon szereti a futballt, és élvezi a játékot. Nagyon boldog az Anzsinál, és nemcsak a pénz miatt, hanem az emberek szeretete miatt is – jelentette ki a Real Madrid korábbi játékosa, aki Vanderlei Luxemburgótól próbál tanulni játékos-edzőként. – Beszéltem Luxemburgóval, és megkértem, hogy küldjön olyan videókat, amelyekből tanulhatok. Más lett a látásmódom edzőként. Mindig tiszteltek engem, és most úgy tekintenek rám, aki megmondja, hogy mit kell csinálni."

Roberto Carlost persze a Real Madrid jelenlegi helyzetéről is kérdezték, és a világbajnok beszélt José Mourinho incidenséről is a Barcelona másodedzőjével, Tito Vilanovával az augusztusi spanyol Szuperkupa-meccsen.

„Valami oka biztosan volt annak, hogy Mourinho belenyúlt Tito Vilanova szemébe. Valaminek történnie kellett, amit nem vettek fel a kamerák. Nem állítom, hogy Tito bármit is tett, de a szállodában, a buszon vagy az érkezéskor történhetett valami – mondta Roberto Carlos, aki szerint a blancók újra sikeresek lesznek. – A Real ismét nyerni fog Mourinhóval és Florentino mentalitásával. Az embereknek élveznie kell a játékot, és Florentino természetesen nem hagyja majd elmenni Mourinhót."

A brazil futballista azt is elmondta, Xavi az egyik példaképe, aki legalább annyi tiszteletet érdemel, mint Lionel Messi, és Roberto Carlos véleménye szerint megérdemelné az Aranylabdát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik