Puskás-musical: a spanyol As is beszámolt a legendáról szóló darabról

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.06.22. 08:09
null
A Puskás-musical 2020-as előbemutatójának fináléja (Fotó: Musical Neked Kft.)
Júniusban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon látható a Puskás, a musical című darab. A spanyol As erről, valamint a Magyarországon uralkodó Puskás Ferenc iránti tiszteletről és rajongásról számolt be olvasóinak. 

 

„Róla nevezték el a Puskás Arénát, és már musical is készült róla. Ez csak két dolog a megannyiból, ami a Puskás Ferenc iránti tiszteletet és csodalatot jelzi Magyarországon. A Real Madrid egykori, legendás játékosa a mai napig jelentős hatással van a magyarok futballkultúrájára” – írja a spanyol As.

A napilap azt is külön kiemeli, hogy a Puskásról elnevezett stadion egyébként is fontos szerepet játszik most a köztudatban, hiszen ez volt az első helyszín az idei Európa-bajnokságon, ahol teltház előtt játszhattak a válogatottak.

„Puskás legendája azonban a róla elnevezett stadionon túl sokkal tovább nyúlik. Minden magyar óriási tisztelettel beszél róla, annak ellenére is, hogy a legtöbben már nem látták őt élőben játszani. Az emberek még mindig az ő nevével fémjelzett pólókban, mezekben járnak meccsre, ami lenyűgöző” – írják.

„Olyan nagy az odaadás és a tisztelet iránta, hogy musical is készült róla. A darabot a budapesti Margitszigeten lehet megtekinteni a Duna folyó mellett, s körülbelül ezer ember élvezheti egyszerre az előadásokat” – ecseteli az As.

A teljes cikket IDE KATTINTVA olvashatja el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik