HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.30 11:06 Frissítve: 2018.09.30 11:34

Puskás-díj: Szalah nem érdemelte meg? CR reagált

Mint ismert, meglepetésre Mohamed Szalah kapta meg a Puskás-díjat a FIFA 2018-as gáláján. A Liverpool támadója az Everton ellen szerzett bajnoki góljával nyert, ám sokan megkérdőjelezték a szavazás végeredményének jogosságát, mondván Cristiano Ronaldo Juventus elleni, vagy Gareth Bale BL-döntőben szerzett gólja jobban megérdemelte volna a díjat. Most az egyik érintett is reagált a történtekre: a nyáron a Real Madridtól éppen a Juventushoz szerződő portugál sztár a saját Instagram-oldalán indított élő adásban válaszolt a szurkolók kérdésére.

Cristiano Ronaldo gólja ezúttal nem érdemelte ki az elismerést (Fotó: AFP)

 

„Sok üzenetet kaptam a Puskás-díj miatt. Nincs semmi gondom a döntéssel, egyet már úgyis nyertem. Valljuk be, szép gólt volt Szalahé is. Az ollózós gólom viszont csodálatos volt… Legyünk őszinték és ne hazudjunk magunknak: az volt a legszebb! De nem zavar a dolog, ilyen az élet. Néha nyersz, néha veszítesz. A legfontosabb, hogy fenntartsam a jó formámat. Szóval boldog vagyok!” – mondta Cristiano Ronaldo a 2018-as Puskás-díjjal kapcsolatban.

A portugál Récord oldalán található videóban egyébként az is elhangzik, hogy a nyár óta a Juventust erősítő portugál sztár gratulál korábbi csapattársának, az év játékosa díjat bezsebelő Luka Modricnak.

Szalah ezzel a góllal nyerte meg a Puskás-díjat:

Cristiano Ronaldót ezzel a góllal jelölték a díjra:

2019.02.18 19:41:44

Minden más foci nemzetisport.hu

Magyar és külföldi példák Zlatan Ibrahimovictól Gera Zoltánig.

2019.02.15 19:16:54

Minden más foci CSILLAG PÉTER

Nem a 2018-as aranylabdásra osztják a szuperhős szerepét a hirdetők, Angliában szappanoperában játszó csúnyácska színésznőhöz hasonlítják.

2019.02.16 15:47:25

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

Egy góllal jobb volt az éllovas Slovan a DAC-nál, ám egy kis bírói segítség is kellett a vendégsikerhez.