PSV: a reptéren várták az új szerzeményt, de ő másik klubhoz írt alá

Vágólapra másolva!
2018.02.01. 13:34
A holland élvonalbeli PSV lemaradt a ghánai Lumor Abenyenu szerződtetéséről, mivel a 21 éves balhátvéd a Sporting CP-t választotta.

A holland NOS beszámolója szerint a PSV küldöttsége szerdán az amszterdami Schiphol repülőtéren várta Lumort. Az eindhoveni együttes szóban megegyezett a ghánai futballista klubjával, a Portimonensével, úgy volt, hogy az orvosi vizsgálatok után Lumor fél évre szóló kölcsönszerződést köt a PSV-vel.

Csakhogy a hatszoros válogatott játékos nem jelent meg a reptéren, s szerda este négy és fél évre aláírt a Sporting CP-hez, amely 2.5 millió eurót fizetett érte.NOS beszámolója szerint a PSV küldöttsége szerdán az amszterdami Schiphol repülőtéren várta Lumort. Az eindhoveni együttes szóban megegyezett a ghánai futballista klubjával, a Portimonensével, úgy volt, hogy az orvosi vizsgálatok után Lumor fél évre szóló kölcsönszerződést köt a PSV-vel.

Csakhogy a hatszoros válogatott játékos nem jelent meg a reptéren, s szerda este négy és fél évre aláírt a Sporting CP-hez, amely 2.5 millió eurót fizetett érte.

Sporting Clube de Portugal on Twitter

O #SportingCP chegou a acordo com @PortimonenseSC para a transferência do jogador #Lumor. Sabe mais em https://t.co/ODEGo27g9J


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik