PSG: Thiago Silva cáfolja a Barca-hírt, Cavani ma befuthat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.11. 11:31
Thiago Silva, a Paris Saint-Germain labdarúgója kommunikációs menedzserén keresztül cáfolta, hogy megegyezett a Barcelonával az átigazolásáról. Közben Edinson Cavani körül gyorsulnak az események.

Cadu Machado a Twitter-csatornáján a játékos és ügynöke, Paulo Tonietto nevében cáfolta a katalán Sport napilap szerdai hírét, amely szerint Thiago Silva találkozott a Barcelona vezetőivel, és megállapodott velük az öt évre szóló szerződése részleteiben.szerdai hírét, amely szerint Thiago Silva találkozott a Barcelona vezetőivel, és megállapodott velük az öt évre szóló szerződése részleteiben.

Az üzenet hangsúlyozza: Thiago Silva továbbra is a PSG játékosa. A brazil védő jelenleg a nyári szabadságát tölti, a párizsi csapat július 23-ára várja vissza.

Ugyancsak a PSG-vel kapcsolatos hír, hogy Edinson Cavani ügynöke szerdán Párizsban járt, és a L’Équipe szerint vélhetően az utolsó simításokat végezte el a Napoli-csatár 64 millió eurós átigazolásán. A lap szerint a párizsi klub már csütörtökön bejelentheti az uruguayi csatár szerződtetését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik