PSG: Prandelli botrányosnak tartja, Verratti nem bánja

Vágólapra másolva!
2012.09.26. 14:39
Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozva Marco Verratti PSG-be igazolásával illusztrálta, hogyan engedi elszivárogni tehetségeit az olasz futball.

„Ha pénzügyileg már nem vagy versenyképes, akkor másféle megoldást kell keresni, például a jövőbe kell invesztálni – mondta Prandelli az olasz bajnokság „kiüresedésével”, a sztárok és a fiatal tehetségek tapasztalható elvándorlásával kapcsolatban. – Botrányosnak tartom például, hogy egy olyan tehetség, mint Marco Verratti, külföldre igazolt. Hagytuk elmenni. Pedig én akkor is beválogatnám, ha most is a Pescarában játszana. Ismétlem: ez botrányos.”Prandelli az olasz bajnokság „kiüresedésével”, a sztárok és a fiatal tehetségek tapasztalható elvándorlásával kapcsolatban. – Botrányosnak tartom például, hogy egy olyan tehetség, mint Marco Verratti, külföldre igazolt. Hagytuk elmenni. Pedig én akkor is beválogatnám, ha most is a Pescarában játszana. Ismétlem: ez botrányos.”

A 19 éves játékost a Juventusnak is felajánlották a nyáron, de a Paris Saint-Germain ajánlata csábítóbbnak bizonyult.

„Egyáltalán nem bánom, hogy Párizsba igazoltam, boldog vagyok itt, és a döntés máris kezd kifizetődni – mondta Verratti a Sky Sport Italiának. – Nem foglalkozom azzal, mi lett volna, ha másként döntök. Az itteni dolgaimra összpontosítok, örülök, hogy segíthetem a csapatot, és boldog vagyok, hogy napi rendszerességgel kapok jó tanácsokat Zlatan Ibrahimovictól.”

Verratti 2017 nyaráig írt alá a párizsi klubnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik