Nemzetisport.hu 2012.09.26 14:39 Frissítve: 2014.11.04 03:33

PSG: Prandelli botrányosnak tartja, Verratti nem bánja

Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozva Marco Verratti PSG-be igazolásával illusztrálta, hogyan engedi elszivárogni tehetségeit az olasz futball.

 

„Ha pénzügyileg már nem vagy versenyképes, akkor másféle megoldást kell keresni, például a jövőbe kell invesztálni – mondta Prandelli az olasz bajnokság „kiüresedésével”, a sztárok és a fiatal tehetségek tapasztalható elvándorlásával kapcsolatban. – Botrányosnak tartom például, hogy egy olyan tehetség, mint Marco Verratti, külföldre igazolt. Hagytuk elmenni. Pedig én akkor is beválogatnám, ha most is a Pescarában játszana. Ismétlem: ez botrányos.”

A 19 éves játékost a Juventusnak is felajánlották a nyáron, de a Paris Saint-Germain ajánlata csábítóbbnak bizonyult.

„Egyáltalán nem bánom, hogy Párizsba igazoltam, boldog vagyok itt, és a döntés máris kezd kifizetődni – mondta Verratti a Sky Sport Italiának. – Nem foglalkozom azzal, mi lett volna, ha másként döntök. Az itteni dolgaimra összpontosítok, örülök, hogy segíthetem a csapatot, és boldog vagyok, hogy napi rendszerességgel kapok jó tanácsokat Zlatan Ibrahimovictól.”

Verratti 2017 nyaráig írt alá a párizsi klubnak.

2019.10.19 09:45:08

Minden más foci S. TÓTH JÁNOS

A Székelyföldi Labdarúgó Akadémián jártunk, amelynek elnöke, Szondy Zoltán beszélt az elért eredményekről.

2019.10.18 17:56:47

Minden más foci SZ. GY.

Kövér László: A fontos lelki egymásra találáson túl az ilyen konkrétumok is jellemzik a nemzet határok fölötti újraegyesítését.

2019.10.17 09:51:32

Minden más foci nemzetisport.hu

Az Ekkono Method vezérigazgatója komplett fejlesztési rendszert mutatott be – a PSG-nél is alkalmazzák.