PSG: Pochettino hazaengedheti Neymart húga születésnapjára

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2021.01.26. 09:17
null
Neymar, amikor rájön, ezúttal lehet, hogy nem kell eltiltatnia magát (Fotó: AFP)
Több brit és francia bulvárlap arról számolt be, hogy a PSG nemrégiben kinevezett vezetőedzője, Mauricio Pochettino szabadságot adhat Neymarnak, hogy a brazil klasszis részt vehessen húga születésnapján.

Március 11. Közeleg a dátum, amely minden egyes évben gyomorgörcsöt okoz Neymarnak: hogyan tudna labdarúgásbeli elfoglaltságai mellett részt venni húga, Rafaella Santos születésnapján. Az elmúlt hat évben csupán kétszer kellett távol maradnia a partitól: 2015-ben, 2016-ban, 2018-ban és 2019-ben viszont pont akkor volt sérült vagy eltiltott, amikor a modellként, influenszerként tevékenykedő húga a születésnapját tartotta.

Úgy tűnik, 2021-ben nem kell Neymarnak ehhez hasonló „megoldásokhoz” folyamodnia, hiszen a PSG új vezetőedzője, Mauricio Pochettino az El Larguerónak adott interjújában elárulta, most már sokkal nyitottabban áll játékosaihoz, és akár több szabadságot is adna nekik, utalva ezzel Neymar húgának születésnapjára.

Hogy ebből mi sül ki, azt kíváncsian várjuk, mindenesetre ennél jobb húzás, hogy elnyerje az argentin tréner a brazil klasszis szimpátiáját, aligha van. A PSG március 10-én a Barcelona ellen játszik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, majd négy nappal később a Nantes ellen a bajnokságban, így meccsnapra pont nem esne a jeles dátum.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik