HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.20 08:37 Frissítve: 2018.07.20 09:27

PSG: Neymar végre megszólalt, tisztázta a jövőjét

Bár az utóbbi időben egyre több helyen lehetett olvasni, hogy a Real Madrid visszavinné Spanyolországba Neymart, a brazil támadó a Fox Sportsnak elárulta, hogy esze ágában sincs elhagyni a párizsi klubot.

Neymar szerint Kylian Mbappé felérhet a csúcsra (Fotó: AFP)

 

A királyi gárda a nyár folyamán már kétszer kiadott hivatalos közleményt az ügyben, előbb azt cáfolta a madridi klub, hogy 310 millió eurót ajánlott Neymarért, majd később azt is kijelentette, hogy egyáltalán nem tervez ajánlatot tenni a PSG futballistájáért.

Ezúttal a játékos szólalt meg, és a mondandója ismeretében nagyon úgy néz ki, hogy nem ő lesz a Juventushoz távozó Cristiano Ronaldo utódja.

„Maradok. Szerződésem van a PSG-vel, én döntöttem úgy, hogy ide jövök az új kihívás, új események miatt, valamint hogy még több gólt szerezzek. Nem gondoltam meg magam, bízom benne, hogy sikeres szezon elé nézünk. A sajtó élvezi, hogy pletykákat gerjeszthet, de mindenki tudja, hogy a Paris Saint-Germain érdekel” – mondta Neymar.

A 26 esztendős klasszis csapattársáról, a világbajnokság legjobb fiataljának megválasztott Kylian Mbappéról és a nyáron szerződtetett Gianluigi Buffonról is elmondta a véleményét.

„Igazi fenomén, nagyszerű játékos. Ismerem már egy ideje, mindennap együtt edzünk, tisztában vagyok azzal, hogy milyen kvalitásai vannak. Nagyon örülök a sikerének, hogy világbajnok lett. Úgy vélem, a következő években a csúcsra juthat. Jó lesz ismét találkozni, mindennap beszélünk egymással, még a vb alatt is naponta csevegtünk.”

„Megtiszteltetés lesz megosztani az öltözőt egy olyan kiváló kapussal, mint Buffon, már csak az eddigi pályafutása és a személyisége miatt is. Sokat tud adni a csapatnak, rendkívüli tapasztalata van.”

2019.01.17 22:29:34

Minden más foci SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Ennek következményeit mindenkinek vállalnia kell.

2019.01.13 17:07:33

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. A 31 éves Fabregas mellett egy 36 esztendős bekk és egy harmincas szűrő is érkezett.

2019.01.14 09:37:11

Minden más foci BABJÁK BENCE

Lőw Zsolt szerint a PSG csillaga hosszú időre kisajátíthatja az Aranylabdát.