PSG: Neymar olyan érzékeny, mint egy gyerek… – Dani Alves

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.29. 18:24
Bár egyik legjobb barátjának tekinti Neymart, Daniel Alves, a Sao Paulo 118-szoros brazil válogatott futballistája is elismeri, korábbi csapattársa túlságosan érzékeny.

„Neymar elképesztően érzékeny, és sajnos túl sok minden befolyásolja a hangulatát. Tulajdonképpen olyan érzékeny, mint egy gyerek. De ő már régen nem kisfiú, hanem egy felnőtt férfi, ki kell állnia magáért!” – mondta a brazil TV SporTV Grance Circulo műsorában Dani Alves.„Neymar elképesztően érzékeny, és sajnos túl sok minden befolyásolja a hangulatát. Tulajdonképpen olyan érzékeny, mint egy gyerek. De ő már régen nem kisfiú, hanem egy felnőtt férfi, ki kell állnia magáért!” – mondta a brazil TV SporTV Grance Circulo műsorában Dani Alves.

Dani Alves rendszeresen ad tanácsot Neymarnak, de szerinte a PSG klasszisának még nagyon sokat kell fejlődnie érzelmileg (Fotó: AFP)
Dani Alves rendszeresen ad tanácsot Neymarnak, de szerinte a PSG klasszisának még nagyon sokat kell fejlődnie érzelmileg (Fotó: AFP)

„Rengeteg mindent megnyert már, ki kell húznia magát, és meg kell mondania, ha valami nem tetszik neki! Azokkal pedig nem kell foglalkoznia, akiknek semmi alapjuk nincs arra, hogy kritizálják” – tanácsolta korábbi csapattársának Alves.

„Nem tudom elégszer hangsúlyozni, ki kell állnia magáért! Mert ő nem csak egy egyszerű focista, ő egy példakép gyermekek és futballisták számára is. Ha pedig ilyen felelősség van a válladon, nem okozhatsz csalódást! Neymar a brazil labdarúgás legfontosabb játékosa jelenleg, és a világ egyik legjobbja. Ideje, hogy kinyissa a száját, és az emberek megismerjék, és elkezdjék tisztelni az igazi Neymart!” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik