PSG: „Neymar cselei idegesítőek” – mondja a csapattárs

Vágólapra másolva!
2018.10.04. 20:47
A Paris Saint-Germain jobbhátvédje, Thomas Meunier szerint csapattársa, Neymar cselei és játékstílusa irritálja a védőket, ezért nem szeretné, ha a brazil sztár változtatna a játékán.

„Nagyon frusztráló ellene játszani, képes arra, hogy hirtelen megáll a labdával együtt és ezzel teljesen összezavarja a védőket. Idegesítőek a cselei, ezt teljesen meg tudom érteni, ugyanakkor nagy erőssége a csapatunknak. Akár két-három ember is sárga lapot kap miatta meccsenként, ami után már nagyon oda kell figyelniük, mit tesznek, Neymar pedig kihasználja ezt. Tudja, hogy hogyan kell bosszantani a védőket, és remekül csinálja” – fogalmazott a belga játékos.„Nagyon frusztráló ellene játszani, képes arra, hogy hirtelen megáll a labdával együtt és ezzel teljesen összezavarja a védőket. Idegesítőek a cselei, ezt teljesen meg tudom érteni, ugyanakkor nagy erőssége a csapatunknak. Akár két-három ember is sárga lapot kap miatta meccsenként, ami után már nagyon oda kell figyelniük, mit tesznek, Neymar pedig kihasználja ezt. Tudja, hogy hogyan kell bosszantani a védőket, és remekül csinálja” – fogalmazott a belga játékos.

Neymar kiváló formába lendült az elmúlt időszakban, a hétvégén duplázott a Nice ellen, a Bajnokok Ligájában pedig mesterhármast lőtt a Crvena zvezdának. Meunier ugyancsak remek szezont fut, védő létére már három gólnál jár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik