nemzetisport.hu 2018.09.22 13:06 Frissítve: 2018.09.22 15:23

PSG: „Neymar a futball Kim Kardashianje”

Igen élesen bírálta a francia L’Équipe-nek adott interjújában Joey Barton a francia Paris Saint-Germain labdarúgóját, Neymart. A jelenleg az angol harmadosztályú Fleetwood Townt irányító korábbi játékos szerint a brazil csillag nem üti meg Cristiano Ronaldo és Lionel Messi szintjét.

Joey Barton szerint Neymar nem a világ legjobb játékosa (Fotó: AFP)

 

„A futball Kim Kardashianje. Neymar nem a világ legjobb játékosa, ezt az oroszországi világbajnokságon is láttuk. Nincs Ronaldo és Messi szintjén, sőt, nagyon sok játékos van előtte a sorban.”

„Már több, mint futballjelenség, inkább reklámjelenség – mint Kardashianék.”

Footy Accumulators on Twitter

Joey Barton on Neymar: "I think he is the Kim Kardashian of football, Neymar is not the best player in the world, we saw that again in Russia. Neymar, more than a football phenomenon, is an advertising phenomenon, like the Kardashians." [via FourFourTwo Magzine]


2019.12.07 14:47:57

Minden más foci CSILLAG PÉTER (POZSONY, összefoglaló), DÖMÖTÖR CSABA (fotó) RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A pozsonyiak nagyszerű formában futballozó magyar középpályása gólpasszt adott, csapata feledtette dunaszerdahelyi kudarcát.

2019.12.05 22:13:36

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sok egyéb hasonló útvesztő teszi a közember számára átláthatatlanná a világ leg­egyszerűbb, ezért legszeretettebb játéka, a labdarúgás világát. Amely éppen ezen jellege révén válik vonzóvá.