PSG: „Nem lenne probléma, ha a Juventushoz kerülnék”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.27. 20:07
Marco Verratti, a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain játékosa a La Gazzetta dello Sportnak adott kétértelmű nyilatkozatot a jövőjét illetően.

Az olasz játékos neve gyakran feltűnik az átigazolási pletykákban, ám a PSG, és ő is rendre tagadja, hogy klubot váltana a nyáron – igaz, korábban említette már, hogy a Barcelonában azért nem lehet annyira rossz játszani. A középpályás ezúttal más csapatot illetett dicsérő szavakkal.korábban említette már, hogy a Barcelonában azért nem lehet annyira rossz játszani. A középpályás ezúttal más csapatot illetett dicsérő szavakkal.

„A Serie A remek bajnokság – nyilatkozta a 24 éves játékos. – Az olyan csapatok, mint az Inter, a Milan vagy a Juventus képesek költekezni. Láthattuk Higuaín esetében is. A Juventus egyike Európa négy legjobb csapatának, rengeteget fejlődött az utóbbi években. Amennyiben a jövőben elhagynám a PSG-t, nem lenne vele problémám, ha oda kerülnék, de jó helyen vagyok most is.”

A futballista ügynöke egyébként elmondta az olasz lapnak, hogy játékosa kiváló szerződéssel rendelkezik Párizsban, és ha esetleg mégis elhagyná a PSG-t, az nem a pénz miatt történne – csak egy topklub kedvéért váltana.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik