PSG: nem áll szándékukban veszélyeztetni Ibra álmát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.12. 08:57
Zlatan Ibrahimovic kisebb sérülést szenvedett a PSG szerda esti bajnokiján, a 70. percben le kellett cserélni. A párizsiak vezetőedzője jelezte: rajtuk nem múlhat a svéd világklasszis Eb-szereplése.

„Ibrahimovic vádlisérülése nem súlyos, de a biztonság kedvéért cserét kért – mondta Laurent Blanc, a PSG trénere a Bordeaux elleni 1–1 után. – Így az idény vége felé a kimerültség egyre inkább befolyásoló tényező, de biztos vagyok benne, hogy Zlatan mindent megtesz azért, hogy az utolsó bajnokin a Nantes ellen, valamint a Marseille elleni kupadöntőn pályára lépjen. Ugyanakkor olyan fontos esemény is vár rá, mint az Európa-bajnokság, szóval nem vállalunk semmilyen felesleges kockázatot.”Laurent Blanc, a PSG trénere a Bordeaux elleni 1–1 után. – Így az idény vége felé a kimerültség egyre inkább befolyásoló tényező, de biztos vagyok benne, hogy Zlatan mindent megtesz azért, hogy az utolsó bajnokin a Nantes ellen, valamint a Marseille elleni kupadöntőn pályára lépjen. Ugyanakkor olyan fontos esemény is vár rá, mint az Európa-bajnokság, szóval nem vállalunk semmilyen felesleges kockázatot.”

A szép Eb-szereplésről álmodó Ibrahimovic szerdán a Bordeaux ellen megszerezte idénybeli 36. bajnoki gólját, és ha az Aranycipő megszerzésére a szabályok szerint nincs is esélye, a gólok számát tekintve még utolérheti a topligák pillanatnyilag legeredményesebb játékosát, a Barcelona 37 találatnál járó támadóját, Luis Suárezt (a francia bajnokság szorzója csak másfeles, szemben a spanyol kettőjével).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik