PSG: „Nagyon nehéz…” – Tuchel Neymarról beszélt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.28. 08:31
null
Könnyen lehet, hogy Tuchel (jobbra) nem számíthat Neymarra a Manchester United elleni idegenbeli BL-meccsen (Fotó: AFP, archív)
Thomas Tuchel, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának vezetőedzője a Rennes felett aratott 4–1-es győzelem után pesszimistán nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy az együttes legnagyobb sztárja, a múlt héten bokasérülést szenvedő Neymar pályára léphet-e a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén.

„Nagyon nehéz elképzelni… – felelte Tuchel a Canal Plus kérdésére, hogy a brazil klasszis felépül-e a két hét múlva esedékes összecsapásra. – Várnunk kell még legalább egy hetet, hogy lássuk, hogyan reagál a kezelésekre, csak utána tudunk pontosabbat mondani. Most még túl korai a visszatérés időpontjáról beszélni. De azt nem titkolom, rettentően nehéz lesz addig felépülnie.”

Neymar január 23-án, a Strasbourggal szemben 2–0-ra megnyert Francia Kupa-mérkőzésen szenvedett lábközépcsont-sérülést, amikor egy párharc során aláfordult a jobb bokája. A brazil kiválóságnak tavaly hasonló sérülés miatt szinte a teljes tavaszi szezont ki kellett hagynia.

NEYMAR SÉRÜLÉSE

A PSG tizenöt nap múlva, február 12-én lép pályára az Old Traffordon a Manchester United vendégeként a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A párizsi visszavágóra három héttel később, március 6-án kerül sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik