PSG: minden Neymarról szólt a meccs előtt is – képek

IGLÓI NAGY ISTVÁN (PÁRIZS)IGLÓI NAGY ISTVÁN (PÁRIZS)
Vágólapra másolva!
2017.08.20. 21:09
null
Minden Neymarról szól a PSG shopjában is
Nagy napra virradtak a francia élvonalbeli PSG labdarúgócsapatának szurkolói. Türelmetlenül várták a vasárnap esti előadást, a Toulouse elleni hazai bajnoki találkozót. Már jó két órával a mérkőzés kezdete előtt megannyi Neymar-mezes iparkodott a Parc des Princes felé, alacsonyak, magasak, soványak, testesebbek, szőkék, barnák, feketék – a 10-es mezek makulátlanok voltak, láthatóan nemrégiben kerültek ki a boltból.

 

Itt aztán nem sajnálták a talán nehezen megkeresett eurókat, sőt, esetleg az is megfordult a fejükben, hogy ily módon segítenek visszaszerezni az „igazi” Neymarért kifizetett milliókat. És a sok áltízes már ott őrjöngött a stadionban, amikor végre kifutott melegíteni a hazai alakulat, utolsóként a „valódi” Neymar...

Fogynak a Neymar-mezek Párizsban
Fogynak a Neymar-mezek Párizsban

A fogadtatás leírhatatlan, Neymar Párizsba érkezése óta bajnokin először érintette meg a „szentély” gyepét, az ég felé mormolt egy fohászt, bemutatott néhány trükköt, aztán elvegyült a többiek között. Eközben a francia újságírók televízión a Barcelona–Betis spanyol bajnokit követték.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik