PSG: Mbappé közel állt hozzá, hogy a Liverpoolhoz igazoljon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.19. 12:45
null
Kylian Mbappé majdnem a Liverpoolnál kötött ki (Fotó: AFP)
A L’Équipe úgy tudja, hogy Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain világbajnok labdarúgója 2017 nyarán majdnem a Liverpool játékosa lett.

 

Mint ismert, a 19 éves francia szupertehetség a PSG-nél kötött ki, amely egy idényre kölcsönvette 45 millió euróért, majd 2018 nyarán 135 millió euróért végleg meg is vásárolta.

A L’Équipe azonban most arról számolt be, hogy a támadó nagyon közel állt hozzá, hogy a Monacótól ne Párizsba, hanem a Liverpoolhoz igazoljon! A lap azt írja, hogy Jürgen Klopp, a „vörösök” menedzsere akkoriban személyesen kereste meg Mbappét, s hosszú ideig győzködte, hogy a játékos a Liverpoolt válassza. Mbappé állítólag hajlott is a váltásra, mivel lenyűgözte a német szakember szenvedélye.

Klopp (és a klub vezetősége) a hírek szerint arra is hajlandó lett volna, hogy az azóta világbajnokságot nyerő futballistának olyan bérezést garantáljon, amivel Mbappé lett volna a Pool legjobban kereső játékosa. A probléma akkor jött, amikor a Monacót közben a Real Madrid és a PSG megkereste, a két gigász ajánlatával ugyanis a Liverpool már nem vehette fel a versenyt.

A jelent pedig már ismerjük: Kylian Mbappé vezérletével Franciaország megnyerte a 2018-as oroszországi világbajnokságot, a végül a Paris Saint-Germainhez szerződő fiatal támadót pedig az elmúlt két évben mutatott teljesítménye után már a világ legjobbjai között tartják számon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik