PSG: Laurent Blanc-t nem érné váratlanul Conte érkezése

Vágólapra másolva!
2014.07.24. 15:58
Bár a Paris Saint-Germain cáfolta, hogy Antonio Contét szeretné vezetőedzőnek, a helyi sajtó szembesítette a párizsi labdarúgócsapat jelenlegi trénerét a kérdéssel, veszélyben érzi-e az állását.

„Nem tudom, a bőröndjeim mindenesetre útra készen állnak – idézi a L’Équipe az egyelőre a humoránál lévő Laurent Blanc-t a csütörtöki sajtótájékoztatóról. – Ebben a szakmában nincs mindig idő arra, hogy az ember kicsomagolja a bőröndjeit, mielőtt újra pakolnia kellene… Az enyémek ott állnak kikészítve a garázsban.”Laurent Blanc-t a csütörtöki sajtótájékoztatóról. – Ebben a szakmában nincs mindig idő arra, hogy az ember kicsomagolja a bőröndjeit, mielőtt újra pakolnia kellene… Az enyémek ott állnak kikészítve a garázsban.”

Blanc egy esztendeje lett a merész terveket szövögető párizsiak vezetőedzője, és bár a bajnoki címet nagy fölénnyel elhódította a csapattal, a Bajnokok Ligájában – igaz, csupán az idegenben szerzett gólok szabálya miatt – elbukott a Chelsea-vel szembeni negyeddöntőben.

Antonio Conte a közelmúltban váratlanul állt fel a Juventus kispadjáról, és nemcsak a PSG vezetőedzői székével, hanem az olasz válogatott jelenleg betöltetlen szövetségi kapitányi posztjával is hírbe hozták.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik