HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.24 17:50 Frissítve: 2018.07.24 18:08

PSG: közel a megegyezés a Bayernnel, az MU még közbeszólhat

A Sky Sports német újságírója, Torben Hoffmann megbízható forrásból úgy értesült, hogy a Paris Saint-Germain és a Bayern München előrehaladott tárgyalásokat folytat Jérome Boateng klubváltásáról.

HIRDETÉS
Jérome Boateng lassan csomagolhat? (Fotó: AFP)

 

Hoffmann szerint a végleges megállapodást a következő napokban jelenthetik be a klubok. Boatenggel kapcsolatban a szezon végén vetődött fel a távozás lehetősége, a német válogatott védő többször is kijelentette a közelmúltban, hogy új kihívásra vágyik, Thomas Tuchelnek pedig ő az egyik első számú kiszemeltje a PSG-nél.

A The Times ugyanakkor arról számolt be, hogy a Manchester United még közbeszólhat, a Bayern ugyanis szívesen lecsapna a „vörös ördögöktől” elvágyódó Anthony Martialra. Az angol lap szerint az MU némi pénz mellett Boatenget kérné a franciáért, kérdés, a bajorok vezetői melyik lehetőséget tartanák előnyösebbnek.HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS