PSG: kiderült, mikor és mennyiért távozhat Neymar?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.18. 11:53
null
Véget érhet jövőre Neymar párizsi kalandja (Fotó:AFP)
A francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő PSG brazil támadója, Neymar szerződésében van egy záradék, ami miatt 2019 nyarán 220 millió euró ellenében távozhat a párizsi klubtól – állítják a spanyol rádiónál, a Cadena SER-nél.

 


A brazil sztár 2017 nyarán hagyta el a katalán fővárost, és csatlakozott a francia Paris Saint-Germainhez. Azóta 41 tétmérkőzésen 39-szer vette be az ellenfelek kapuját, és 20 gólpasszt is kiosztott, nem mellesleg a párizsi együttessel mindent megnyert az elmúlt idényben Franciaországban.

ACadena SER spanyol rádióállomás információi szerint a támadó 2019 nyarán 220 millió euró ellenében kivásárolható a szerződéséből, legalábbis annak egyik záradéka szerint.

Sajtóértesülések szerint két csapat harcolna meg Neymar kegyeiért: a Real Madrid és az FC Barcelona. A rádió szerint a brazil inkább korábbi együttese felé kacsingat, a Cadena SER-nél arról is beszámoltak a nyáron, hogy a játékos majdnem sírva kérte a Barca igazgatójától visszaszerződtetését.

Mindazonáltal Neymar formájára nem lehet panasz ebben az idényben, nyolc bajnokin nyolc gólt szerzett (három gólpassz mellett). A PSG százszázalékos mérleggel áll a Ligue 1 tabellájának első helyén, a Bajnokok Ligájában két forduló után három ponttal harmadik a C-csoportban a Napoli és a Liverpool mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik