PSG: Ibrahimovic megerősítette, akadnak kérői a PL-ből

Vágólapra másolva!
2016.03.28. 10:48
null
Zlatan Ibrahimovic válogathat az ajánlatok között (Fotó: AFP)
Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain csatára megerősítette, hogy több klub is érdeklődik iránta a Premier League-ből – de egyet sem nevezett meg.

 

A svéd csatár minden bizonnyal elhagyja a francia klubot a szezon végén. Szerződése lejár, így ingyen igazolhatóvá válik. Korábban kijelentette, hogy nem hosszabbít a PSG-vel.

Természetesen több angol topklubbal is szóba került a neve, a kérők között az Arsenalt, a Chelsea-t és a Manchester Unitedet is emlegette a sajtó.

„Érdeklődnek irántam a Premier League-ből, ezt megerősíthetem. Még várok, nem kapkodok. Akkor hozom meg a döntésemet, ha minden ajánlatot megnéztünk és átgondoltunk. Ez olyan, mint egy házasság. Mindkét félnek ugyanannyira elszántnak kell lennie” – idézi a The Guardian Zlatan Ibrahimovic szavait.

„A Premier League a világ legnézettebb bajnoksága, ez nem kétséges, de mindegyik ország és bajnokság fantasztikus, amelyben volt részem karrierem során. Minden ligának megvannak az előnyei és a hátrányai. Ez a Premier League-re is igaz.”

„Jelenleg senkivel nem állunk tárgyalásban. Nem fogok hazudni, a jövőmmel kapcsolatban mindent az ügynököm, Mino Raiola intéz. Most csak a futballra koncentrálok, nyáron pedig döntünk a jövőmről. Sok lehetőségem van, nagyszerű események várnak rám” – tette hozzá a csatár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik