PSG: Ibrahimovic engedélyt kért, a Real Madrid klasszisa pótolja?

Vágólapra másolva!
2015.04.06. 19:15
null
Az Atlético támadója is érkezhet, de a PSG csak akkor tesz ajánlatot, ha Ibra távozása hivatalos (Fotó: Reuters)
Egybehangzó francia sajtóértesülések szerint Zlatan Ibrahimovic a nyáron elhagyja a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatát, és az Egyesült Államokba szerződik. Állítólag a svéd klasszis már munkavállalási engedélyt is kért, és hamarosan bejelenti, melyik csapatot választotta.

A pályafutása alatt az Ajaxnál, a Juventusnál, az Internazionalénál, a Barcelonánál, valamint a Milannál is megforduló 33 esztendős svéd csatár az elsőként a le10sport.com-on megjelent információk szerint a nyáron biztosan elhagyja a francia fővárost.

A sajtóhírek szerint Ibra az Egyesült Államokba vágyik, sőt, annyira komolyan gondolja, hogy a nyári váltást megelőzően máris kikérte a munkavállalási engedélyét, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy az MLS-ben pályára lépjen.

Azt még a mindig jól értesült franciák sem tudják, melyik együttest szemelte ki magának a svéd, azt azonban már igen, hogy ki pótolhatja a támadót.

A PSG állítólag szívesen látná soraiban a Real Madridot erősítő Karim Benzemát, valamint az Atlético Madridban szárnyaló Antoine Griezmannt, de csak akkor tesznek hivatalos ajánlatot a Spanyolországban futballozó támadókért, ha Ibra távozása hivatalossá válik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik