PSG: hihetetlen, ennyi Neymar-mez fogyott egy hónap alatt!

Vágólapra másolva!
2017.09.18. 20:15
Népi hiedelem, hogy egy játékos meze annyira fogy, hogy visszahozza a kivásárlási árát. Nos, a Neymar-mezeket egyelőre jól viszik Párizsban, de a 222 millió eurótól még így is messze vagyunk.

A Daily Mail arról ír, hogy 120 ezer olyan PSG-mezt adtak el az elmúlt harminc napban, amelynek a brazil játékos neve volt a hátán.

Ez eddig 8.5 millió euró bevételnek felel meg, ami azért egy hónap alatt nem rossz pénz. Az egy évvel ezelőtti mezfogyás egyébként 75 százalékkal emelkedett az évnek ebben a szakaszában a PSG-nél.

A Barcelonától érkezett sztár a gólokat is termeli a francia fővárosi csapatban, öt meccsen négy gólt szerzett és négy asszisztot jegyzett.

PSG: itt a bizonyíték, Cavani és Neymar között nincs minden rendben

Mint arról beszámoltunk, a Paris Saint-Germain két öngólnak köszönhetően 2-0-ra legyőzte az Olympique Lyont a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, így hat forduló után is hibátlan teljesítménnyel áll az élen. A párizsi klubnál egyetlen okból bosszankodhatnak: Neymar továbbra sincs vele kibékülve, hogy nem ő az első számú tizenegyesrúgó, hanem Edinson Cavani...



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik