PSG: hiába várják Párizsban, remekül szórakozik otthon Neymar

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2019.07.10. 17:33
Mint arról beszámoltunk, a PSG labdarúgócsapata hétfőn hivatalos közleményt adott Neymarral kapcsolatban, aki nem jelent meg a párizsi klub első edzésén. A 27 éves támadót – úgy tűnik – nem rázta meg a vezetői kommüniké, egy friss felvételen az látható, hogy Brazíliában focizgat a strandon.

Neymar hétfőn nem jelent meg a PSG első edzésén, így a klub hivatalos közleményt adott ki, amiben leírta, hogy megteszi a megfelelő lépéseket. A játékos édesapja szerint Párizsban jól tudták, hogy fia nem lesz ott a hétfői kezdésen, mivel a támadó a Neymar Intézet elnevezésű jótékonysági szervezet vezetőjeként tevékenykedik ezekben a napokban, a programja egy évre ismert és tervezett, elhalasztani nem lehetett.

Neymart egy friss felvételen jól láthatóan nem zavarja a körülötte kialakult kalamajka, barátaival lábtengózott az egyik brazil strandon. A felvételt a futballista egyik ismerőse posztolta Instagram-oldalán, a képekből egyértelmű, hogy Neymar ismét egészséges, maga mögött hagyta korábbi sérülését, ami miatt kénytelen volt kihagyni a Copa Américát.

Neymar plays footvolley on a beach in Brazil

Monday: PSG release a statement accusing Neymar Jr. of failing to show for preseason. Tuesday: Neymar plays footvolley on a beach in Brazil.


Neymar édesapja szerint a támadó a francia fővárosba jövő hétfőn tér vissza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik