PSG: heti 567 ezer eurót ajánlanak CR-nek – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.25. 14:12
Angol sajtóhírek szerint a PSG is hasonló nagyságrendű fizetéssel foglalkoztatná a következő szezonban Cristiano Ronaldót, mint amennyit ugyancsak a zuhanyhíradó szerint a Manchester Unitednél kereshetne a portugál. Már amennyiben a háromszoros aranylabdás tényleg elhagyná a Real Madridot.

A bruttó heti 250 ezer fontos fizetés az adóterhekkel együtt Párizsban már 567 ezer euróval terhelné meg a PSG, pontosabban Nasszer al-Khelaifi tulajdonos pénztárcáját. Akiről azért tudhatjuk, hogy számára semmi sem drága, ha kedvenc játékszeréről, a PSG-ről van szó.

A párizsiak kirakatjátékosa, Zlatan Ibrahimovic egyre nagyobb valószínűség szerint távozik a nyáron, márpedig akkor szakmai szempontból és reklámértékéből kifolyólag is megfelelő pótlásról kellene gondoskodni. A svéd támadónál négy évvel fiatalabb Cristiano Ronaldo tökéletes választás lenne, de érte jóval nagyobb anyagi áldozatra van szükség, mint Ibra esetében. Ráadásul a jelek szerint az ügyben szintén komolyan érdekelt MU-val is versenyt kell futni, és a portugál szélső számára oly' kedves manchesteri évek az angolok javára szólnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik