PSG: furfanggal csaptak le David Luiz cipőjének tolvajára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.24. 15:47
null
Az ott tényleg az én cipőm lenne? David Luiz kémlel, Lucas segít neki (Fotó: Reuters)
A francia rendőrségnek sikerült elfognia a Paris Saint-Germain edzőközpontjában hónapok óta garázdálkodó, a labdarúgócsapatnak több tízezer eurónyi kárt okozó tolvajokat – derült ki a Parisien pénteki beszámolójából.

 

A klub sokáig nem tudta felgöngyölíteni a bűneseteket, mígnem az egyik alkalmazott egy apróhirdetéseket kínáló népszerű francia honlapon rá nem bukkant egy tételre: valaki eladásra kínálta David Luiz futballcipőjét.

Az edzőközpont biztonsági főnöke – immár a rendőrség bevonásával – vételi ajánlatot tett, találkozóra hívta a hirdetőt, és nem kellett csalatkoznia: a két gyanúsított otthonában „nem hivatalos PSG-ajándékboltokra" bukkantak mezekkel, cipőkkel, nadrágokkal, esőkabátokkal.

Mint kiderült, az azonnal őrizetbe vett elkövetők egyike éjszakai biztonsági őrként dolgozott a Camp des Loges edzőtáborban, és a gyanú szerint a szolgálati idő eseménytelenségét kihasználva folyamatosan dézsmált minden értéket, amihez hozzáfért.

A több tízezer eurónyi értéket képviselő veszteséglistán nemcsak David Luiz futballcsukája, hanem az argentin légiós, Javier Pastore értékes karórája is ott található.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik