PSG: ez neked fekvőtámasz? Ezért dobták a csapatból Ben Arfát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.22. 11:18
Hatem Ben Arfa párizsi karrierje nem indult valami fényesen, sőt, rosszabbul nem is kezdődhetett volna. A támadó kezdetben csak alig játszott, a PSG legutóbbi három mérkőzésén a keretből is kimaradt, ez a vezetőedző, Unai Emery szakmai döntése volt.

Nem titok, hogy Emery egyáltalán nincs megelégedve Ben Arfa edzéseken nyújtott teljesítményével.

Pedig éledezett a remény.

Pedig éledezett a remény.

Ben Arfa a 2015–2016-os szezonban elképesztő idényt futott a Nice-ben, a Ligue 1 egyik legjobbja volt, ontotta a gólokat és a gólpasszokat. Az Eb-szereplésről egy hajszállal maradt le, csak a francia válogatott tartalékjai közé került be. De a nyár folyamán összejött az álomigazolás, a PSG szerződtette Ben Arfát.

Szeptemberben pedig már a keretbe sem fér be. Az alábbi videó alapján azonban nem annyira meglepő. Ben Arfa imitált fekvőtámaszaiból pontosan látszik, mit hiányolhat Emery. Valószínűsíthetően nem ez az utolsó és legdurvább fegyelmezetlenség, amit az elmúlt hetekben elkövethetett.


Ben Arfa nem először jár ezen az úton. Angliai karrierje is hasonló okok miatt bukott meg, a Newcastle és a Hull City együttesénél szintén a magatartásával akadtak problémák. Nem játszott, megsértődött, meghízott, majd távozott is. A jelek szerint a rendkívül tehetséges támadó nem tanult saját hibájából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik