PSG: Eto’o meglepő kijelentése az Ibra nélküli csapatról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.08. 19:26
Samuel Eto’o érdekes véleményt fogalmazott meg, amikor összehasonlította a jelenlegi PSG-t a korábbival, amelyben még Zlatan Ibrahimovic is szerepelt.

„A PSG jó csapattal rendelkezett – mondta Eto’o. – Tulajdonképpen a franciáknak két különböző alakulatuk volt, az »ibrás« és az Ibra nélküli. Nagyszerű játékos, ezt nem vonom kétségbe. De az igaz, hogy a Bajnokok Ligájában, a fontos meccseken túlságosan rá építkeztek. Így amikor nem játszott jól, a PSG sokszor veszített. Most a PSG csapatként jobb, mert csapatként játszik.”

A most a Manchester Unitedben játszó Ibrahimovic 180 meccsen szerepelt a PSG-ben az ott töltött négy szezonban, és ezalatt 156 gólt szerzett.

Eto’o a francia együttes mostani gólvágóját, Edinson Cavanit is beárazta. „Nagyra tartom Cavanit, de Benzemát (a Real Madrid játékosa – a szerk.) jobban kedvelem, mert ő az a típusú támadó, akit én preferálok. Azokat a játékosokat kedvelem, akik részt vesznek a játékban, és nem csak gólokat lőnek, amiket előkészítenek nekik.”„A PSG jó csapattal rendelkezett – mondta Eto’o. – Tulajdonképpen a franciáknak két különböző alakulatuk volt, az »ibrás« és az Ibra nélküli. Nagyszerű játékos, ezt nem vonom kétségbe. De az igaz, hogy a Bajnokok Ligájában, a fontos meccseken túlságosan rá építkeztek. Így amikor nem játszott jól, a PSG sokszor veszített. Most a PSG csapatként jobb, mert csapatként játszik.”

A most a Manchester Unitedben játszó Ibrahimovic 180 meccsen szerepelt a PSG-ben az ott töltött négy szezonban, és ezalatt 156 gólt szerzett.

Eto’o a francia együttes mostani gólvágóját, Edinson Cavanit is beárazta. „Nagyra tartom Cavanit, de Benzemát (a Real Madrid játékosa – a szerk.) jobban kedvelem, mert ő az a típusú támadó, akit én preferálok. Azokat a játékosokat kedvelem, akik részt vesznek a játékban, és nem csak gólokat lőnek, amiket előkészítenek nekik.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik