PSG: első tornája volt edzőként, rögtön elküldték a kispadtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.06. 11:25
null
Thiago Motta nem tartotta magában a véleményét (Fotó: Twitter)
Nem indult jól Thiago Motta edzői pályafutása: a 30-szoros olasz válogatott középpályás a Paris Saint-Germain U19-es együttesével Dániában szerepelt felkészülési tornán, az Odense elleni meccs azonban nem sok jót tartogatott a franciáknak.

 

A 35 esztendős Thiago Motta az előző szezon végén jelentette be visszavonulását, egyúttal átvette a PSG U19-es csapatának irányítását. Debütálására a hétvégén került sor, a körülmények azonban nem könnyítették meg a dolgát.

Motta több játékosára sem számíthatott, ugyanis az első csapat edzője, Thomas Tuchel néhány fiatalt elvitt magával a PSG ázsiai túrájára. A tovább fiatalított U19-es gárda a csoportból továbbjutott a dániai felkészülési tornán, viszont a negyeddöntőben nem tudta felvenni a versenyt az Odensével, amely már 2–0-ra vezetett az első játékrészben – Motta szerint a játékvezetői tévedéseknek is köszönhetően, aminek hangot is adott a szünetben. A játékvezető a jelek szerint nem volt vevő a szakember meglátásaira, legalábbis az alapján, hogy Motta a második félidőt csak a lelátóról nézhette végig.

A PSG 3–0-ra kapott ki, az Odense viszont egészen a döntőig menetelt, amelyben a brazil Figueirensét legyőzve diadalmaskodott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik