PSG: eladnák Neymart, de csak, ha szívathatják vele a Barcát?

Vágólapra másolva!
2019.07.06. 17:47
„Tudjuk, hogy Neymar el akarja hagyni a PSG-t, viszont azzal is tisztában vagyunk, hogy a francia klub nem akarja, hogy távozzon” – mondta a minap a Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu, ám nagyon úgy tűnik, ennek az állításnak csak a fele igaz.

Hacsak addig nem jön a nagy bejelentés, hogy Neymar klubot váltott, nagy valószínűséggel az átigazolási időszak utolsó másodpercéig érkeznek majd a hírek arról, hogy inthet búcsút a francia fővárosnak a támadó.

A Marca beszámolója szerint azonban az üzlet a Barcelonával egyáltalán nem azért hiúsult meg, mert a Paris Saint-Germain nem hajlandó eladni egyik legjobbját, a problémát sokkal inkább a kérő jelentette…

A spanyolok ugyanis úgy tudják, a PSG és a Barcelona közt annyira megromlott a viszony Neymar átigazolása óta, hogy ha a vezetőségen múlik, a brazil sosem lesz újra a katalánok játékosa!

Van olyan csapat, amelynek szívesen eladná a PSG Neymart… (Fotó: AFP)
Van olyan csapat, amelynek szívesen eladná a PSG Neymart… (Fotó: AFP)

Ez viszont azt is jelenti, hogy a párizsiak nincsenek feltétlenül ellene az ötletnek, hogy egyik legjobbjuk távozzon, ám ahhoz egyrészt rengeteg pénzre lesz szükség, másrészt extra motivációt jelentene, ha egy olyan csapatnál köthetne ki Neymar, amely ezzel borsot törne a gránátvörös-kékek orra alá.

Épp ezért állítólag a PSG elnöke, Nasszer al-Kelaifi kétszer is felajánlotta a Real Madridnak Neymart, a madridiak és a párizsiak vezetősége közt ugyanis jobb a viszony, mint valaha.

A transzfer azonban így sem jöhetett össze, ugyanis bár a madridiak hálásan köszönték a lehetőséget, azt is finoman hozzátették mindkét alkalommal: ők nem tartanak igényt Neymar szolgálataira.

Épp ezért a legvalószínűbb opció továbbra is az, hogy a támadó a PSG játékosa marad, nem nagyon van ugyanis más olyan csapat a világon, amely egyrészt ki tudná fizetni Neymar árát, másrészt olyan kapcsolatban van a párizsi klubbal, hogy egyáltalán szóba kerülhessen az átigazolás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik