PSG: Buffon elárulta, melyik a legjobb stadion, ahol valaha játszott

Vágólapra másolva!
2018.10.10. 12:00
null
Buffon elárulta, melyik három stadion nyűgözte le leginkább (Fotó: AFP)
Gianluigi Buffon, a francia PSG kapusa az Instragram-oldalán beszélt arról, hogy melyik az a három legjobb stadion, ahol pályára lépett, valamint, hogy melyek voltak azok az összecsapások, amiket sohasem fog elfelejteni.

„Egyértelműen a liverpooli Anfield a legjobb stadion a Rangers és a Fenerbahce otthona mellett. Ezeken a helyeken volt a legnehezebb az első tizenöt-húsz percben koncentrálnom” – kezdte a legendás kapus, akit a legemlékezetesebb mérkőzéseiről kérdeztek a rajongói a nyilvános Instagram-beszélgetésben.

„Sosem fogom elfelejteni amikor debütáltam a Parmában a Milan ellen, továbbá azt, amikor megnyertük az UEFA-kupát, az Olasz Kupát, valamint az Olasz Szuperkupát” – azt is elárulta Buffon, hogy felejthetetlen volt, amikor 2003-ban a Bajnokok Ligája elődöntőjében legyőzték a Real Madridot, de a tavalyi mérkőzésre is kitért, amiről elmondta, nem szívesen emlékszik vissza a kiállítása miatt.

A 40 éves kapust arról is megkérdezték, melyik volt a legjobb mérkőzése.

„Minden döntő érzelmekkel teli, de ha mondanom kell egyet, akkor a világbajnoki finálét mondanám, mondjuk ez kissé kiszámítható volt” – jegyezte meg viccesen Buffon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik