PSG: bombameglepetés, az Újpest korábbi játékosát vinnék?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.23. 19:01
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain Enisz Bardit, az Újpest korábbi játékosát figyeli.

A sport.fr a spanyol Superdeporte információira hivatkozva számolt be róla, miszerint a PSG megfigyelőket küldött a szombati Levante–Getafe (1–1) spanyol bajnokira – a portál azt is tudni véli, hogy a francia gigász mely két játékosra volt kíváncsi: a párizsiak küldöttsége Enisz Bardit, a Levante Újpesttől szerződtetett futballistáját, valamint a kolumbiai Jefferson Lermát tekintette meg a helyszínen.Levante–Getafe (1–1) spanyol bajnokira – a portál azt is tudni véli, hogy a francia gigász mely két játékosra volt kíváncsi: a párizsiak küldöttsége Enisz Bardit, a Levante Újpesttől szerződtetett futballistáját, valamint a kolumbiai Jefferson Lermát tekintette meg a helyszínen.

A franciák úgy tudják, hogy a PSG januárban mindenképp megerősítené a középpályáját, így került szóba Bardi neve. A Bors spanyolországi információira hivatkozva azt írja, az Újpest nem kapna pénzt, amennyiben a Levante továbbadná a macedón futballistát.

A 22 esztendős Enisz Bardi nyolc bajnokin összesen háromszor volt eredményes a Levante színeiben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik