PSG: Azért jöttem, hogy címeket nyerjek - Van der Wiel

Vágólapra másolva!
2012.09.14. 10:38
A francia bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain labdarúgócsapata hivatalosan is bemutatta Gregory van der Wielt. Az Ajaxtól 6 millió euróért szerződtetett jobbhátvéd trófeákat szeretne nyerni a párizsi klubbal.

„Megtiszteltetés számomra, hogy a PSG-be igazolhattam – kezdte Van der Wiel. – Tudom, hogy a PSG nagy klub, és a legjobb úton jár, hogy címeket nyerjen. Ez a célunk."

„Párizs valami nagyszerűt próbál építeni – folytatta a holland válogatott védő. – Nagyszerű játékosok jöttek ide. A hazámban a PSG-t nagy klubként tartják számon, sok holland játékos szeretne itt játszani."

A 24 esztendős jobb oldali védőnek a csapatkapitány Christophe Jallet-val kell megküzdenie a kezdőbe kerülésért.

„Harcolni fogok, hogy bekerüljek a csapatba. Ez olyan szituáció lesz, amely arra sarkall, hogy még jobbá váljak. Nem azért jöttem, hogy Jallet cseréje legyek. Ő a csapatkapitány, de ezt nem bánom, egyik csapattársam lesz a sok közül. Kívánom neki, hogy jó teljesítményt nyújtson, ám mindig versenyhelyzet lesz közöttünk. Tisztában vagyok a képességeimmel."

A 35-szörös válogatott hátvéd tagja volt az idei Európa-bajnokságon várakozás alatt teljesítő holland nemzeti együttesnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik