PSG: az elnök bejelentést tett, örülhetnek az MU-drukkerek?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.24. 10:37
null
Töretlen a bizalom, Blanc folytathatja a munkát (Fotó: AFP)
Nasszer al-Kelaifi, a Paris Saint-Germain elnöke megerősítette, hogy a következő szezonban is a jelenlegi vezetőedző, Laurent Blanc irányítja a francia bajnokcsapatot.

 

A PSG szombaton a Lille legyőzésével elhódította a francia Ligakupát, így továbbra is esélye van a triplázásra hazai fronton. A bajnoki címet már hetekkel ezelőtt bebiztosították Ibrahimovicék, a kupadöntőt pedig május 21-én rendezik, ott a Marseille lesz az ellenfél.

A hazai sikerek ellenére és a BL-búcsút követően ismét felerősödtek a pletykák, hogy a PSG nem Laurent Blanc irányításával képzeli el a jövőt. A jelenleg munkanélküli José Mourinhót szóba is hozták a párizsi kispaddal, de Nasszer al-Kelaifi friss nyilatkozata szerint a portugál vezetőedző nem érkezik a nyáron.

„Blanc szerződését nemrég meghosszabbítottuk, biztosan velünk lesz a következő szezonban” – jelentette ki az elnök.

„Ha nyerünk, ha veszítünk, a felelősség mindig közös” – tette hozzá a katari üzletember, akinek kijelentése egy lépéssel közelebb hozhatta José Mourinhót a Manchester Unitedhez.

A Chelsea-től decemberben menesztett portugál szakember és a Manchester United megállapodásáról a hétvégén portugál lapok kész tényként írtak, de hivatalos megerősítésről egyelőre szó sincs.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik