BL: A PSG be fog találni a Barcelona ellen - Rai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.08. 22:43
Rai, a labdarúgó-pályafutása nagy részét a Paris Saint-Germainnél töltő, 1999-ben visszavonult brazil középpályás a Le Parisiennek elmondta, a Barcelona gyakran összeszedetlennek tűnt a PSG elleni Bajnok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén, így biztosra veszi, hogy a párizsiak újra be fognak találni a szerdai visszavágón a katalánoknak.

„Meglesznek a lehetőségei a PSG-nek a gólszerzésre, sőt biztos vagyok benne, hogy a visszavágón is be fognak találni a Nou Campban" – nyilatkozta a brazil középpályás, aki pályafutása alatt öt évet töltött a párizsi csapatnál.

Mint ismert, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán Párizsban nem bírt egymással a francia PSG és a spanyol Barcelona. A vendégek Lionel Messi és Xavi Hernández góljával kétszer vezettek, a PSG azonban kétszer egyenlített, először Zlatan Ibrahimovic, majd Blaise Matuidi révén.

„A katalánok védőit könnyen megzavarja a párizsiak gyorsasága. Az első mérkőzésen a Barca több alkalommal is összeszedetlennek tűnt, és szerintem ez a visszavágón is így lesz" – zárta nyilatkozatát Rai.

A PSG szerdán 20.45 órakor idegenben lép majd pályára a Barcelona elleni BL-negyeddöntő visszavágóján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik