PSG: „A pénz nem számít, Thiago Silva nem eladó”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.04. 13:26
Nasszer al-Kelaifi, Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának elnöke elmondta: hallott a médiából a Barcelona érdeklődéséről Thiago Silva kapcsán, azonban hivatalos ajánlatot még nem nyújtottak be a katalánok. A sejk azt is hozzátette, függetlenül attól, hogy a gránátvörös-kékek milyen összeget ajánlanának, a brazil védő marad Párizsban a következő szezonban is.

„Hallottam, hogy állítólag a Barcelona vezetőedzője, Tito Vilanova szeretné megszerezni Thiago Silvát, de egy biztos: minket még nem kerestek meg ez ügyben. Ha valóban igazak a pletykák, akkor pedig szólhatnának nekünk is, abból ugyanis nem lesz átigazolás, ha otthon ülnek és a tv-t bámulják" – nyilatkozta Nasszer al-Kelaifi a spanyol RAC1 rádióadónak.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a védő elmondása szerint Vilanova a Konföderációs Kupa negyeddöntőjét követően személyesen invitálta őt csapatába.

„Thiago Silva nem eladó! Nem arról van szó, hogy a Barcelona nem tudná kifizetni a kivásárlási árát, egyszerűen csak nem akarjuk eladni a játékost. Beszélgettünk vele a Konföderációs Kupa után, és azt mondta, boldog Párizsban, ezért még csak tárgyalni sem szeretnénk az átigazolásáról" – tette hozzá a PSG elnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik