PSG: a brazilnak van egy megérzése CR7-tel kapcsolatban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.09. 12:49
null
Thiago Silva örömmel elfocizgatna Ronaldóval (Fotó: Action Images)
Thiago Silva, a Paris Saint-Germain futballistája a francia RMC rádiónak nyilatkozott Cristiano Ronaldo francia fővárosba igazolásának lehetőségéről.

 

A 31 éves brazil hátvédnek nincsenek információi egy esetleges nyári üzletről, de megérzései vannak az üggyel kapcsolatban.

„Nem tudom, hogy mi lesz Ronaldo jövője, de remek lenne egy csapatban játszani vele, hiszen ő a világ legjobbja – mondta a brazil védő. – Ha a PSG szeretné átigazolni, a csapat természetesen tárt karokkal fogadná őt. Ronaldo kivételes labdarúgó, a PSG pedig kiemelkedő játékosokat szerződtet évről évre, hiszen a nagy álom a Bajnokok Ligája-trófea elhódítása.”

„Ronaldo lesz még a PSG játékosa, ezt érzem. Nem tudom, hogy mi hangzott el közte és Blanc között a madridi mérkőzésen, mert nem osztotta meg velünk a mester, de remélem, ránk nézve pozitív volt a kicsengése. Ronaldo jól beszél franciául, talán még nálam is jobban, így ha hozzánk szerződik a nyáron, nem lenne gondja a sajtótájékoztatókkal” – foglalta össze véleményét Thiago Silva.

Ronaldo jövője nap mint nap téma a nemzetközi sportsajtóban. A Real Madrid sztárjának ügynöke azt mondta, CR7 nem igazol el Madridból, miközben a játékos nem zárta ki egy tengerentúli kaland lehetőségét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik