Portugália: történelmi szónoklat a félmeztelen C. Ronaldótól – kikerült a videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.19. 06:48
A Portugál Labdarúgó-szövetség pénteken nyilvánosságra hozott egy videofelvételt, amelyen Cristiano Ronaldo öltözőbeli beszédét örökítették meg a Franciaország ellen 1–0-ra megnyert nyári Európa-bajnoki döntő után, a portugál futball történelmi pillanataiban.

ÍME, A BESZÉD ANGOL FELIRATTAL!ÍME, A BESZÉD ANGOL FELIRATTAL!

Röviden összefoglalva:

„Senki sem hitte, hogy mi nyerünk, de megcsináltuk, és szerintem meg is érdemeltük. Ez a trófea már nagyon hiányzott nekem! Ez életem legszebb napja, elhomályosítja a Bajnokok Ligája-serleget, minden egyéni elismerést. Háromszor-négyszer is elsírtam magam a megelőző percekben, a testvérem próbált megnyugtatni, de egyszerűen nem megy. Történelmet írtunk, amiért köszönetet mondok az összes játékosnak, a stáb minden tagjának, az orvosoknak, a biztonságiaknak, de mindenekelőtt és ismételten ennek az embernek” – és itt CR7 Fernando Santos szövetségi kapitányra mutatott.

Mint emlékezetes, Cristiano Ronaldo a finálé első félidejében megsérült, le kellett cserélni, ám a folytatásban szinte második (vagy inkább első?) számú szövetségi kapitányként gesztikulált az oldalvonal mellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik