Portugália: Paulo Bento edzőként nem bocsát meg Carvalhónak

Vágólapra másolva!
2011.09.07. 15:41
Paulo Bento, a portugál válogatott szövetségi kapitánya nyilatkozott Ricardo Carvalho ügyéről, aki elhagyta a nemzeti csapat edzőtáborát, és élesen kritizálta a szakembert. Paulo Bento elmondta, emberként megbocsát a védőnek, de edzőként nem.

„Nem zavar, hogy Carvalho bérencnek nevezett, mivel számos ember pénzt kap a szolgálataiért a sportban. Ami bánt, az Ricardo Carvalho érzelmi állapota, amelyben volt, amikor ezt az interjút adta, miután súlyos fegyelmi vétséget követett el. Mindannyian követhetünk el hibákat, de a lelkiismeretünknek jeleznie kell, ha hibáztunk. Ha valaki bezárta a válogatott ajtaját, az Ricardo Carvalho volt. A portugálokkal együtt bocsánatkérést vártam tőle, mivel súlyos meggondolatlanságot követett el” – mondta Paulo Bento.

„Ha Ricardo akarja, beszélek vele. Teljesen nyitott vagyok erre, de futballszakmailag nem fog megváltozni a véleményem. Egy dolog az én személyes kapcsolatom vele, és egy másik, amelyet edzőként képviselek” – jelentette ki a szakember, aki azt is elárulta, mit gondol Carvalho kijelentéséről, amely szerint Pepe úgy volt kezdő, hogy nem is edzett.

„Pepe kisebb sérüléssel bajlódott, ezért nem kellett edzenie. Mindazonáltal számos esetben éppen Carvalho hagyta ki az edzést fájdalmak miatt, aztán mégis kezdő volt. Meg kellett volna értenie a helyzetet” – mondta Paulo Bento, aki nem akarja megbüntetni a Real Madrid védőjét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik