Portugália: hamburger, sör és szelfibot – ezekkel csábítja Boltot a futballklub

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.19. 18:45
Vicces kedvükben voltak a portugál labdarúgóklubnál, a Beira-Marnál. A jelenleg negyedosztályú aveirói csapat a Facebook-oldalán tett nem mindennapi ajánlatot a nemrégiben visszavonuló Usain Boltnak.

Alig egy hete ért véget Usain Bolt aktív atléta-pályafutása, de máris több ajánlatot kapott a jövőjét illetően. A sprinter szeptember másodikán pályára lépett volna a Manchester United színeiben a Barcelona ellen egy jótékonysági találkozón – ezt az utolsó versenyén elszenvedett sérülése miatt volt kénytelen lemondani –, de így sem kellene sokáig keresgélnie, ha visszavonulását követően futballkarrierbe kezdene. A néhány éve még a portugál első osztályban játszó Beira-Mar a Facebook-oldalán tett vicces ajánlatot Bolt számára:Usain Bolt aktív atléta-pályafutása, de máris több ajánlatot kapott a jövőjét illetően. A sprinter szeptember másodikán pályára lépett volna a Manchester United színeiben a Barcelona ellen egy jótékonysági találkozón – ezt az utolsó versenyén elszenvedett sérülése miatt volt kénytelen lemondani –, de így sem kellene sokáig keresgélnie, ha visszavonulását követően futballkarrierbe kezdene. A néhány éve még a portugál első osztályban játszó Beira-Mar a Facebook-oldalán tett vicces ajánlatot Bolt számára:

„A Beira-Mar olyan csapat, ahol valóra válnak az álmok, és szeretnénk bejelenteni: készen állunk arra, hogy megvalósítsuk minden idők egyik legnagyobb atlétájának álmát. Usain Bolt, jöjjön és váltsa valóra az álmát, játsszon a Beira-Marnál! Tisztában vagyunk a lépés fontosságával, szóval mindent kockára tettünk, hogy a lehető legjobb feltételeket biztosítsuk."

„A klub az alábbiakat kínálja önnek:

- A megtiszteltetés, hogy a klub mezét viselheti.
- A világ legjobb rajongói.
- Három bifana (sertéshúsos szendvics) és három hamburger helyi éttermekből (öntettel, de sült burgonya nélkül).
- Naponta tizenkét ovos moles (burgonyából készült helyi sütemény), amennyiben senki nem eszi meg az öltözőben a reggeli edzést követően.
- Heti egy alkalommal sör.
- Egy szelfibot (képek készítésére, melyekkel tudathatja a világgal, hogy Velence csak az olaszországi Aveiro).
- Egy telefon portugál telefonszámokkal: Marcelo elnök úréval (aki üdvözölni fogja önt, mikor megérkezik), valamint olyanokéval, akik segíthetnek partikat szervezni.
- A stadion bárjában annyi sört ihat, amennyit csak tud.

Utóirat: Az edzések már elkezdődtek, és az aranyérmei nem fognak sokat segíteni a pályán."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik