Paraguay: Ronaldinho először adott interjút szabadulása óta

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.27. 16:38
null
Ronaldinhót és testvérét meglepte, hogy hamisak az útlevelek (Fotó: AFP)
Börtönből való szabadulása óta először adott interjút Ronaldinho, a brazilok korábbi játékmestere. A Paris Saint-Germain, az FC Barcelona és a Milan korábbi játékosa házi őrizetben – a megfelelő járványügyi előírások betartása mellett – fogadta a paraguayi ABC Color munkatársait.

 

„Nagyon meglepett minket, amikor kiderült, hogy a dokumentumaink hamisak. Azóta feltett szándékunk, hogy együttműködjünk az igazságszolgáltatással, hogy tisztázhassuk az ügyet. Máig bezárólag mindent elmagyaráztunk, és elrendeztük, amit kértek tőlünk. Kemény volt, sosem hittem volna, hogy ilyesmiben lesz részem.”

„A paraguayiak szeretete, kedvessége, tisztelete már érkezésem első napjától érezhető volt. Nagyon hálás vagyok érte. Van hitem, mindig imádkozom azért, hogy jól menjenek a dolgok – remélhetőleg hamarosan ennek az ügynek is vége lesz.”

Mint ismert, Ronaldinho a paraguayi Asunción egyik luxushotelében tölti házi őrizetét, miután április elején őt és testvérét kiengedték a börtönből. A korábbi klasszis azért került rács mögé, mert március elején hamis papírokkal próbált belépni Paraguay területére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik