Oroszország: a sokat kritizált Spalletti maradni akar a Zenitnél

Vágólapra másolva!
2013.03.13. 12:33
Luciano Spalletti, az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Zenit vezetőedzője elmondta, hogy továbbra is a szentpéterváriaknál képzeli el a folytatást, és akkor sem mond le, ha csapata kiesik az Európa-ligából a Basellel szemben.

„Már most leszögezem, hogy akkor sem távozom, ha a Zenit kiesik az Európa-ligából – nyilatkozta Spalletti. – Persze tisztában vagyok azzal, hogy ha nem jönnek az eredmények, veszélybe kerülhet az edző állása. Én viszont nem vagyok megfutamodó típus, tudom, hogy mit kell kijavítani.”

Az olasz szakembert az utóbbi időben rengeteg kritika érte. Ezek a hangok akkor erősödtek fel, amikor a csapat egymás után három vereséget szenvedett, hiszen a Basel elleni meccs előtt kikapott Liverpoolban, valamint a Rubin Kazanytól bajnokin is.

Alekszander Panov, a Zenit és az orosz válogatott korábbi csatára szerint Spalletti kiégett, és már nem tudja úgy motiválni a csapatot, mint korábban. A szakvezető lehetséges utódjaként a Manchester City jelenlegi menedzserét, Roberto Mancinit emlegetik, de a Zenitnél ezt cáfolják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik