HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.09.13 23:21 Frissítve: 2017.09.13 23:38

NS: Szentes a szaúdi futballról; mi újság a stadionokkal? – csütörtök

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

HIRDETÉS
Szentes Lázár sikeres labdarúgó volt, pályafutása legszebb eredményeit Győrben érte el. Aztán trénerként is eredményesen dolgozott, bár nem mindenhonnan távozott a legnagyobb barátságban. Legutóbb Szaúd-Arábiában edzősködött, két évet töltött el az arab országban. Ebből egy ideig Bölöni László munkatársa lehetett. A lapunknak adott interjúban a 61 éves szakember mesélt arról, milyen is a szaúdi labdarúgás, miként arról is, milyen tervei vannak még a magyar futballban.

Javában zajlik a magyar sport infrastruktúrájának megújítása. A leglátványosabb változásokra kétségkívül a futballban kerül sor, hiszen számos első- és másodosztályú klub kapott és kap új otthont. Lapunk összeállításából kiderül, mennyiből újul meg az új aréna és mikorra várható az átadása, illetve mekkora lesz a befogadóképessége. S a képekkel azt is megmutatjuk, milyen volt a régi pálya, hol tart éppen az építkezés és milyen lesz az új stadion, ha elkészült.

Faluvégi Rudolf Csurgóról szerződött a nyáron a Nantes kézilabdacsapatához. Az irányító nagyszerű együtteshez került, hiszen csapattársai között világklasszisok is vannak, például a Veszprémből is jól ismert Kiril Lazarov. A magyar játékos a francia Szuperkupa összecsapáson még nem léphetett pályára, de így is nagy élményt jelentett számára a PSG legyőzése. A Nantes vasárnap a Szegeddel játszik BL-meccset, hogy Faluvégi mit vár a mérkőzéstől, megtudjuk interjúnkból.

Az NFL-ben fogalom JJ Watt neve. A Houston amerikaifutballistáját háromszor választották meg a liga legjobb védőjátékosának. A minap elkezdődött új bajnokságban egy másik Watt fivér is bemutatkozott, mégpedig JJ öccse, TJ, aki a Pittsburgh gárdáját erősíti, s egyébként szintén védő. A nyitányon összesen hat szerelés került be a neve mellé, azaz remekül debütált. Hogy a két testvér karrierje honnan indult, s miként jutottak el a profi ligáig, megtudják Amerika mellékletünk Kétwattos izzó című cikkéből.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2010.06.17 17:26:00

Minden más foci nemzetisport.hu

VB-ÖRÖKNAPTÁR. Zidane is, Totti is kiáll • Az olaszok esete Moreno bíróval.

2018.06.17 23:29:58

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Egy-egy hazai meccsen a futballisták többségéről süt, hogy azt hiszi: jó játékos.

2010.06.15 21:09:54

Minden más foci nemzetisport.hu

VB-ÖRÖKNAPTÁR. Kilencgólos Aranycsapat-henger • Rivaldo nagyon bevarrta.

2018.06.11 19:33:33

Minden más foci nemzetisport.hu

Célba ér a Le Mans-i 24 órás autóverseny, és lefutják a motorosok Katalán Nagydíját Barcelonában.

2010.06.15 19:45:46

Minden más foci nemzetisport.hu

VB-ÖRÖKNAPTÁR. Micsoda egybeesés: Ronaldo is először köszönt be! • Cambiasso 24 passzos gólja.

HIRDETÉS
HIRDETÉS