nemzetisport.hu 2017.09.13 23:21 Frissítve: 2017.09.13 23:38

NS: Szentes a szaúdi futballról; mi újság a stadionokkal? – csütörtök

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
Szentes Lázár sikeres labdarúgó volt, pályafutása legszebb eredményeit Győrben érte el. Aztán trénerként is eredményesen dolgozott, bár nem mindenhonnan távozott a legnagyobb barátságban. Legutóbb Szaúd-Arábiában edzősködött, két évet töltött el az arab országban. Ebből egy ideig Bölöni László munkatársa lehetett. A lapunknak adott interjúban a 61 éves szakember mesélt arról, milyen is a szaúdi labdarúgás, miként arról is, milyen tervei vannak még a magyar futballban.

Javában zajlik a magyar sport infrastruktúrájának megújítása. A leglátványosabb változásokra kétségkívül a futballban kerül sor, hiszen számos első- és másodosztályú klub kapott és kap új otthont. Lapunk összeállításából kiderül, mennyiből újul meg az új aréna és mikorra várható az átadása, illetve mekkora lesz a befogadóképessége. S a képekkel azt is megmutatjuk, milyen volt a régi pálya, hol tart éppen az építkezés és milyen lesz az új stadion, ha elkészült.

Faluvégi Rudolf Csurgóról szerződött a nyáron a Nantes kézilabdacsapatához. Az irányító nagyszerű együtteshez került, hiszen csapattársai között világklasszisok is vannak, például a Veszprémből is jól ismert Kiril Lazarov. A magyar játékos a francia Szuperkupa összecsapáson még nem léphetett pályára, de így is nagy élményt jelentett számára a PSG legyőzése. A Nantes vasárnap a Szegeddel játszik BL-meccset, hogy Faluvégi mit vár a mérkőzéstől, megtudjuk interjúnkból.

Az NFL-ben fogalom JJ Watt neve. A Houston amerikaifutballistáját háromszor választották meg a liga legjobb védőjátékosának. A minap elkezdődött új bajnokságban egy másik Watt fivér is bemutatkozott, mégpedig JJ öccse, TJ, aki a Pittsburgh gárdáját erősíti, s egyébként szintén védő. A nyitányon összesen hat szerelés került be a neve mellé, azaz remekül debütált. Hogy a két testvér karrierje honnan indult, s miként jutottak el a profi ligáig, megtudják Amerika mellékletünk Kétwattos izzó című cikkéből.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.09.18 12:53:50

Minden más foci nemzetisport.hu

Az egy évvel ezelőtti mezfogyás 75 százalékkal emelkedett az évnek ebben a szakaszában a PSG-nél.

2017.09.18 14:27:01

Minden más foci nemzetisport.hu

Pályán a Dortmund, a Roma, a Milan, a Juventus, az Atlético, a Real és a Manchester United.

2017.09.18 14:25:54

Minden más foci nemzetisport.hu

Három meccset rendeznek a La Ligában.

2017.09.18 14:24:49

Minden más foci nemzetisport.hu

A magyar női röplabda-válogatott a házigazda Azerbajdzsán ellen kezdi meg az Eb-t.

2017.09.18 14:23:48

Minden más foci nemzetisport.hu

Videoton–Honvéd az NB I-ben • Folytatódnak a topligák küzdelmei.