nemzetisport.hu 2017.09.13 23:21 Frissítve: 2017.09.13 23:38

NS: Szentes a szaúdi futballról; mi újság a stadionokkal? – csütörtök

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
Szentes Lázár sikeres labdarúgó volt, pályafutása legszebb eredményeit Győrben érte el. Aztán trénerként is eredményesen dolgozott, bár nem mindenhonnan távozott a legnagyobb barátságban. Legutóbb Szaúd-Arábiában edzősködött, két évet töltött el az arab országban. Ebből egy ideig Bölöni László munkatársa lehetett. A lapunknak adott interjúban a 61 éves szakember mesélt arról, milyen is a szaúdi labdarúgás, miként arról is, milyen tervei vannak még a magyar futballban.

Javában zajlik a magyar sport infrastruktúrájának megújítása. A leglátványosabb változásokra kétségkívül a futballban kerül sor, hiszen számos első- és másodosztályú klub kapott és kap új otthont. Lapunk összeállításából kiderül, mennyiből újul meg az új aréna és mikorra várható az átadása, illetve mekkora lesz a befogadóképessége. S a képekkel azt is megmutatjuk, milyen volt a régi pálya, hol tart éppen az építkezés és milyen lesz az új stadion, ha elkészült.

Faluvégi Rudolf Csurgóról szerződött a nyáron a Nantes kézilabdacsapatához. Az irányító nagyszerű együtteshez került, hiszen csapattársai között világklasszisok is vannak, például a Veszprémből is jól ismert Kiril Lazarov. A magyar játékos a francia Szuperkupa összecsapáson még nem léphetett pályára, de így is nagy élményt jelentett számára a PSG legyőzése. A Nantes vasárnap a Szegeddel játszik BL-meccset, hogy Faluvégi mit vár a mérkőzéstől, megtudjuk interjúnkból.

Az NFL-ben fogalom JJ Watt neve. A Houston amerikaifutballistáját háromszor választották meg a liga legjobb védőjátékosának. A minap elkezdődött új bajnokságban egy másik Watt fivér is bemutatkozott, mégpedig JJ öccse, TJ, aki a Pittsburgh gárdáját erősíti, s egyébként szintén védő. A nyitányon összesen hat szerelés került be a neve mellé, azaz remekül debütált. Hogy a két testvér karrierje honnan indult, s miként jutottak el a profi ligáig, megtudják Amerika mellékletünk Kétwattos izzó című cikkéből.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.02.12 22:04:22

Minden más foci BABJÁK BENCE

„Az ifiktől elküldtek, mondván: túl kicsi vagyok, ő azonban támogatott, pontosan tudta, hogyan készítsen fel.”

2018.02.12 23:14:13

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Ebbe a sorozatba pedig bőven beleillene azoknak a magyar neveknek és a hozzájuk fűződő teljesítményeknek a köztudatba emelése, illetve visszaemelése, akik, amelyek nélkül az elmúlt száz esztendő Romániája – és az egyetemes magyar sport is – sokkal szegényebb lenne.

2018.02.11 10:49:38

Minden más foci BABJÁK BENCE

Buzsáky Ákos portói emlékeit elevenítette fel a portugál szakember kapcsán.

2018.02.09 08:50:00

Minden más foci CSILLAG PÉTER

„A végeredmény az lett, hogy feladtuk az identitásunkat, eldobtuk, ami a lényegünk.”

2018.02.09 09:40:12

Minden más foci nemzetisport.hu

Úgy tűnik, amíg nekünk nincs szerencsénk, addig másnak…