NS: Priskin egészséges; Fatih Terim és a telefon – kedd

Vágólapra másolva!
2016.05.23. 23:47
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:
Bevágta – reménykedik
Bevágta – reménykedik


Ez ám a megnyugtató hír az Európa-bajnokság előtt! Priskin Tamás, a válogatott 52-szeres válogatott csatára már makkegészséges, műtétje után felépült, s már gólt is szerzett a Slovan játékosa a Zemplín Michalovce ellen. Pietsch Tibor kollégánknak mesélt kedvező előjelről és a keretszűkítésről is.

A kungfu-mester ünnepel

Boldog születésnapot! Éric Cantona, a Manchester United híres-hírhedt futballistája ötvenéves, s Borsi Gergely idézte fel a francia leghíresebb rúgását és a fantasztikus pályafutását.

Másodosztályú kihívás

Élesedik a harc az NB II-ben! Továbbra is nyílt a csata a második, feljutást érő helyért, egyelőre a Mezőkövesd Zsóry kedvezőbb helyzetben várhatja a hátralévő két fordulót a Zalaegerszegi TE-nél. A kövesdiek támadója, Szatmári Lóránd beszélt a túl sok kérdőjelről, míg a ZTE védője, Gyagya Attila említette meg a várva várt Ferencváros és Újpest elleni összecsapásokat Borbola Bencének...

Telefonon leskelődtek...

Fatih Terim és a telefon. A török szövetségi kapitány reklamált az angolok elleni felkészülési mérkőzésen, s telefonon játszotta vissza a csatár Harry Kane lesgólját a negyedik játékvezetőnek. All-in rovatunkban és jegyzetben is elmondta véleményét Szeli Mátyás.

Csodálatos érzés

Micsoda eredménysor! Az úszó Kapás Boglárka négy aranyérmet szerzett a londoni Európa-bajnokságon. A remek sportoló Kovács Erikának adott interjújában beszélt az edzőcseréről és az eredmények hátteréről is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik