NS: pécsi Jarni; győri Miriuta, Dibusz-csodák - kedd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.24. 23:32
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Vb-bronzérmest szerződtetett kispadjára a Pécsi MFC, avagy megvan a kinevezett Véber-utód. Robert Jarni játékosként a Realban és a Juventusban is szerepelt, most a Mecsekalján csak bennmaradást várnak tőle.Vb-bronzérmest szerződtetett kispadjára a Pécsi MFC, avagy megvan a kinevezett Véber-utód. Robert Jarni játékosként a Realban és a Juventusban is szerepelt, most a Mecsekalján csak bennmaradást várnak tőle.

Miriuta Vasilének ellenben még várnia kell a győri szerződésre, holott a népszerű Laci Romániában már kész tényként hirdette szerepvállalását az ETO-nál. Szasa Sztevanovics azonban Győrött türelemre int...

Kedden ismét lényeges kérdések dőlnek el a bajnokok ligájában, a Manchester City például akár ki is eshet a legrangosabb európai kupasorozatból. És a Bayern lesz az ellenfele...

Futács Márkó Borsi Gergelynek törökországi élményeiről mesélt, így arról is, hogy a Fener és a Galata ellen fog karácsonyozni.

Dibusz Dénes élete legszebb napjait éli – de a lapunktól a Videoton ellen magas, 7-es osztályzatot kapó ferencvárosi kapus igyekszik a földön maradni.

Roger Federer immár minden létező trófea birtokosa, Klein Ron megnézte, miért is olyan kiegyensúlyozott, olyan példás a svájci klasszis élete és pályafutása.

Lewis Hamilton ismét világbajnok – Zsoldos Barna legalább öt érvet talált amellett, hogy miért is megérdemelt a brit pilóta sikere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik