NS: Nikolics: bevenni Varsót; a kis Hazard az Újpesté – vasárnap

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.27. 23:45
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Nikolics Nemanja nem csupán a varsói Legiába szerződött, de felkészülési meccsen már pályára is lépett új csapatában. A Videotonból érkező magyar válogatott csatár Zombori Andrásnak elmondta, hogy Lengyelországban is a gólkirályi cím a célja.
Nikolics Nemanja nem csupán a varsói Legiába szerződött, de felkészülési meccsen már pályára is lépett új csapatában. A Videotonból érkező magyar válogatott csatár Zombori Andrásnak elmondta, hogy Lengyelországban is a gólkirályi cím a célja.

• Lassan valamennyi első osztályú magyar csapat pályára lép, így tett az Újpest, a Békéscsaba, a Honvéd, a Paks, a Vasas és a Videoton is. Az NS munkatársai valamennyi összecsapáson rajta tartották a szemüket, Babják Bence például Újpesten annak is utánajárt, hogy hogyan került a chelsea-s Eden Hazard öccse a Megyeri útra.

Ifj. Fekete László még ma sem tudja feldolgozni, hogy korán elveszítette ezüstcipős édesapját, a legendás Újpesti Dózsa nem kevésbé legendás csatárát. Sinkovics Gábor interjúja.

Lionel Messi a negyeddöntőt is megúszta a Copa Américán – így továbbra is halad válogatott színekben az első trófeája felé. A Kolumbia elleni tizenegyespárbajban megnyert csata hőse a korábban a büntetőlövéssel hadilábon álló Carlos Tévez volt…

• A Sahtar Doneck Európa egyik legnagyobb „brazilneveldéje”, Douglas Costa Bayernbe igazolása kapcsán Borsi Gergely utánajárt, mi az ukrajnai szambaművészek titka.

• A kézilabdázók pénteki Bajnokok Ligája-sorsolása kapcsán Papp Bálint körbejárta, hogy miként értékelhetjük Fortuna húzásait.

• Nemcsak tétre játszanak a női kosárlabdázók félig hazai rendezésű Európa-bajnokságán, hanem egy nagyszerű sportember visszatérését is ünnepelték: emlékezetes, súlyos buszbalesete után ismét pályára lépett egy gálameccs erejéig a volt győri Natasa Kovacsevics.

• Bakiból, az Európai Játékokról Szűcs Miklós és Marosi Gergely ezúttal Tóth Krisztián cselgáncsozó majdnem bronzérméről számolhatott be – és mert a dzsúdósok viadala egyben Európa-bajnokság is, itt bizony Eb-érmet sirattunk.

• A hétfői wimbledoni rajt előtt Babos Tímea elmesélte Klein Ronnak, hogy nem gondol még a Serena Williams elleni esetleges meccsére, hiszen épp eléggé keménynek ígérkezik a nyitó forduló is.

…Junior mellékletünkben pedig egyebek mellett Temesvári Andrea emlékszik vissza a kezdetekre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik