HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.13 22:53 Frissítve: 2018.07.14 00:50

NS: Lőw: Felemelő és nehéz; Litauszki kipakolt – szombat

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

Lőw Zsolt élete legnehezebb időszakaként aposztrofálja a párizsi aláírásig eltelt hónapokat. A PSG újsütetű másodedzője Pietsch Tibornak Thomas Tuchelről, a hat év alatt megtett útról, a közvetlen Gianluigi Buffonról és szerződésének a magyar futballra gyakorolt hatásáról is beszélt.

Ilyen amatőr menedzsmentet még nem látott Litauszki Róbert, ezért is vesztett az Újpest Bakiban. A lila-fehérek csapatkapitánya a 21. században enyhén szólva is érthetetlen horrortörténetet mesélt el Bodnár Zalánnak arról, hogy mi vezetett az Európa-liga-selejtezős kudarcig.

A szovjet futballba időről időre beköltözött az orosz irodalom is. Csillag Péter a vb ideje alatt azt is körbejárta, hogy Gorkij, Tolsztoj, Csehov vagy az énekes Viszockij mely klubok születésénél bábáskodott, kinek szurkolt, és melyiknek volt tagja…

6 óra és 35 perc. Ennyi ideig tartott Kevin Anderson és John Isner rekordhosszúságú wimbledoni elődöntője, amelyről Klein Ron küldött hangulatos helyszíni beszámolót.

Ha pedig szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás-melléklet 8 oldalon – vb-történeti sorozatunk utolsó részével, az elégedett focista-tévés-menedzser dr. Horváth Zsolttal, öttusaemlékeinkkel és id. Lomnici Zoltánnal.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS