Női labdarúgás: alkohol- és drogproblémáiról vallott a klasszis

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.13. 17:30
null
A klasszis kettő év házasság után elvált a feleségétől (Fotó: Instagram)
Minden idők egyik legsikeresebb amerikai női labdarúgója, Abby Wambach alkohol- és drogproblémáiról beszélt az Associated Press hírügynökségnek. A világbajnok, kétszeres olimpiai bajnok sportoló 255 mérkőzés és 184 gól után lemondta a válogatottságot, és visszavonult a labdarúgástól. Most nyíltan beszélt a magánéletéről.

 

A visszavonulását követően 2016 áprilisában ittas vezetésért letartóztatták.

Az eset háttere kapcsán olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint Wambach éppen vált feleségétől, attól a Sarah Huffmantól, akivel 2013-ban házasodott össze, és aki a 2015-ös világbajnokság megnyerése után nyilvánosan megcsókolta. Emiatt maga alatt volt a sportoló.

Abby Wambach a pályán kívüli problémáiról beszélt az AP hírügynökségnek.

„Makacs és elutasító voltam, nem akartam szembenézni az igazsággal. A lehető legjobb dolog, ami valaha történt velem, az a letartóztatásom volt azon a bizonyos éjszakán. Ha nem kap olyan megszégyenítő nyilvánosságot az eset, azt hiszem, sohasem ébredek fel” – fogalmazott.

„Hosszú éveken át azzal áltattam magam, a családomat és a barátaimat is, hogy nincs szükségem segítségre. A szeretteim próbáltak megvédeni magamtól. Az az este kijózanító volt. Sarah, a feleségem az egyik igazi őrangyalom, ő az egyik első ember az életemben, aki segített, hogy szembenézzek a problémáimmal. Azóta évek teltek el. Ez nem olyan, ami csak a visszavonulásom után sújtott le rám. Ezek a problémák régóta foglalkoztatnak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik