Női Eb-sel.: a fradisták csapatai összesen 16 gólt kaptak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.08. 06:41
A női Eb-selejtezők keddi játéknapján biztossá vált, hogy a kétszeres Európa-bajnok Norvégia, a kétszeres ezüstérmes Anglia, valamint Spanyolország is kijutott a jövő évi kontinensbajnokságra, amelyre Hollandiában kerül sor.

Az angolok Szerbiában nyertek 7–0-ra, a házigazdáknál végigjátszotta a mérkőzést Jelena Csankovics, a Ferencváros támadó középpályása. A Fradi másik légiósának, a montenegrói Szladjana Bulatovicsnak sem lehetett része sok sikerélményben, hiszen nemzeti csapata 9–0-s vereséget szenvedett Írország vendégeként.Jelena Csankovics, a Ferencváros támadó középpályása. A Fradi másik légiósának, a montenegrói Szladjana Bulatovicsnak sem lehetett része sok sikerélményben, hiszen nemzeti csapata 9–0-s vereséget szenvedett Írország vendégeként.

A norvégok a friss BL-győztes Ada Hegerberg két góljával nyertek Walesben, míg a spanyolok továbbjutásához az is elegendő volt, hogy a csoportjukban második helyen álló finnek hazai pályán nem bírtak a portugálokkal.

A jövő évi Európa-bajnokságon a házigazda Hollandia mellett egyelőre Franciaország, Németország, Svájc, Anglia, Norvégia és Spanyolország helye garantált. A magyar válogatott már biztosan nem juthat ki a kontinenstornára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik