HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.11 23:37 Frissítve: 2018.09.11 23:53

NL: a görögök kapitánya szerint lustán kezdtek, későn eszméltek

A Magyarország-Görögország (2-1) Nemzetek Ligája-mérkőzést követő sajtótájékoztatón a vendégek kapitánya, Michael Skibbe a rossz kezdésüknek tudta be a vereségüket.

HIRDETÉS

 

„Először is gratulálok a magyar válogatottnak – kezdte értékelését a görögök német kapitánya, Michael Skibbe. – Úgy kezdtük a meccset, mintha egy barátságos mérkőzés lenne. Nem voltunk elég gyorsak, nem voltunk elég élesek. A kapott gól után egy kicsit feljavultunk, voltak lövéseink. A második félidő már egyértelműen jobban sikerült, megvoltak a helyzeteink, de nem tudtuk megszerezni a második gólunkat, amiben a hazaiak kapusa is nagy szerepet játszott. Ekkor már fölényben játszottunk, hetven százalékban nálunk volt a labda, de nem voltunk elég szerencsések ahhoz, hogy egyenlíteni tudjunk.”

„A következő meccset ismét Magyarország ellen játsszuk, sokkal intenzívebben, gyorsabban kell játszanunk, már a mérkőzés elejétől fogva. Kiértékeljük a tapasztalatokat, de hozzá kell tenni, hogy a mai meccset sérülések is befolyásolták, Mitroglut ezért nem tudtuk a kezdőcsapatba jelölni” – folytatta a szakember, aki hangsúlyozta nem lepte őt meg a magyar csapat.

„Megvoltak a helyzeteink a magyar csapat játékától, és attól függetlenül, hogy nálunk kik kerültek be a csapatba. A vereségnek az az oka, hogy lustán kezdtünk és későn eszméltünk.”   

A mieinket irányító Marco Rossi értékelését itt olvashatja! 

NEMZETEK LIGÁJA, C-DIVÍZIÓ
2. CSOPORT, 2. FORDULÓ

MAGYARORSZÁG–GÖRÖGORSZÁG 2–1 (2–1)
Budapest, Groupama Aréna, zárt kapuk mögött. V: Kulbakov (fehérorosz)
Magyarország:
Gulácsi – Bese, Lang, Kádár, Fiola – Nagy Á. – Varga R. (Lovrencsics G., 62.), Kleinheisler, Kovács I. (Pátkai, 81.), Sallai R. – Szalai Á (Eppel, 69.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi 
Görögország: Barkasz – Toroszidisz, Manolasz (Ikonomu, 52.), Papasztathopulosz, Cavellasz (Lykojannisz, a szünetben) – Kurbelisz, Buhalakisz – Hrisztodulopulosz, Fortunisz, Pelkasz – Donisz (Mitroglu, a szünetben). Szövetségi kapitány: Michael Skibbe
Gól: Sallai R. (15.), Kleinheisler (43.), ill. Manolasz (18.)

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 15:52:32

Minden más foci BOROS MIKLÓS (Kolozsvár)

A Gazeta Sporturilornak a magyar kormány megerősítette, közvetlenül támogatja a klubokat.

2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

2018.11.12 01:06:12

Minden más foci BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Sportlapban talán furán hat e párhuzam, de egyszer csak úgy éreztem, Varga Zoltán lénye leginkább Antigonét tükrözi vissza.

2018.11.09 13:46:25

Minden más foci HARMATH ÁKOS

A Southampton menedzsere 1987. november 11-én ma már megismételhetetlen bravúrt vitt véghez.

HIRDETÉS
HIRDETÉS